Onze leden

AFN member the crew

The Crew is een full service facilitair bedrijf. Wij ondernemen vanuit het creatieve proces en kijken naar de rol die we kunnen spelen bij een programma. Het draait bij ons om het talent van de mensen die voor ons werken en we geven ze graag ‘gereedschap’ waar ze gelukkig van worden. De afgelopen jaren hebben we mogen meewerken aan diverse grote amusementsprogramma’s, commercials, videoclips, series, documentaires en speelfilms. Wij hebben een breed scala aan specialismen in huis. ‘No guts, no glory!’ is ons motto.

Naar The Crew Website

AFN Member EMG

EMG is een partner voor nationale en grote internationale evenementen, waaronder sport, live-evenementen, entertainment, reis-& expeditie programma’s, dagelijkse programma’s en talkshows. EMG is actief in Nederland, Frankrijk, België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Italië, Luxemburg, de VS & Australië. Dit stelt ons in staat om krachten te bundelen met onze zusterbedrijven, kennis en ervaring uit te wisselen en flexibel en effectief te opereren op nationaal en internationaal niveau.

Naar EMG Website

AFN Member NEP

Met een wereldwijd netwerk van experts en geavanceerde technologie stelt ons unieke productie-ecosysteem contentmakers en rechthebbenden in staat om onvergetelijke verhalen te vertellen. We hebben meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van live-uitzendingen, evenementen en virtuele producties. Wij richten ons op productie (audiovisuele registratie en vastlegging), postproductie (verwerking en verrijking), distributie en publicatie in de vertrouwde handen van passievolle professionals die dagelijks het verschil maken met gebruik van NEP’s state-of-the art infrastructuur. 

Naar NEP Website

AFN Member Red Bee

We tonen uw audiovisuele productie overal en op elk scherm en bieden flexibiliteit waarmee u snel trends op het gebied van uitzending, OTT en direct-to-consumer levering kunt bijhouden. Red Bee Play realiseert de realtime stroom van live en opgeslagen media om lineaire kanalen voor elk platform te creëren en te leveren. Red Bee Pulse combineert ons schaalbare cloudgebaseerde OTT-leveringsplatform met het volledige scala aan aanvullende functies om u te helpen schaalbare diensten te bouwen met een werkelijk wereldwijd bereik.

Naar Red Bee Website

AFN Member Broadcast Rental

Al meer dan tien jaar levert Broadcast Rental uitstekende kant-en-klare oplossingen, MCR, Fly Packs, RF HD/UHD-transmissies en ultramoderne boxhire-apparatuur. Bovendien zijn we echte experts in het creëren van innovatieve oplossingen voor alle producten en evenementen. Het Broadcast Rental team van professionals heeft ruime ervaring in de broadcastbranche. Wij werken namens internationale rechthebbenden, facilitaire en productiebedrijven om hen alleen te voorzien van de meest up-to-date apparatuur van een breed scala aan leveranciers. Broadcast Rental levert apparatuur, crew en innovatieve oplossingen voor grote internationale evenementen en grote boradcastproducties.

Visit Broadcast Rental Website

AFN member DMC

DMC is een mediaproductiebedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van een verscheidenheid aan uitzend- en digitale diensten aan mediarechtenbureaus, sportfederaties en omroepen over de hele wereld. Met behulp van de nieuwste technologie voor productie op afstand bieden we hoogwaardige, live productie met meerdere camera's. Door professionals en exclusieve hardware te centraliseren, optimaliseren we de workflows, besparen we kosten en verminderen we het aantal reizen en transport, waardoor de ecologische voetafdruk wordt geminimaliseerd.

Naar DMC Website

AFN Member Postlounge

Full-service postproductie voor hoogwaardige entertainmentproducenten. Wij bevrijden u van postproductiezorgen, zodat u uitzonderlijke content kunt realiseren. We bieden advies om workflows te optimaliseren en te stroomlijnen tot en met senior editing-services, schaalbare mogelijkheden op afstand en meer. Onze nieuw ontworpen faciliteit wordt ondersteund door de modernste technologie – en we investeren zwaar in innovatieve productontwikkeling.

Naar Postlounge Website

AFN Member Lichmacht

Lichtmacht levert kwalitatief, up tot date lichtfaciliteiten met daaraan gekoppeld hoogwaardig opgeleid bedienend - en ondersteunend personeel voor de televisiemarkt. Wij doen full service dienstverlening in de vorm van audio- en videofaciliteiten op basis van langdurige samenwerkingen met specialisten. Onze onderneming Het Licht in Amsterdam levert faciliteiten in de film-, drama- en commercialmarkt en LMP levert lichtinstallaties aan corporates.

Naar Lichtmacht Website

AFN Member Egripment

"Solide ondersteuning op elke set", deze woorden kenmerken de realistische visie die de medewerkers van het bedrijf gedurende een lange periode van praktijkervaring hebben ontwikkeld. De technisch ontwerpers van Egripment leveren de nodige televisie- en filmervaring op basis van jarenlang praktijkwerk in de branche. Egripment heeft een uitgekiende serie Egripment Kranen, Dollies, Remote Heads en verschillende volgsystemen ontwikkeld. Alle producten zijn ontworpen met de hoogste kwaliteitsnormen en veiligheidsaspecten. Egripment biedt een "levenslange garantie" op alle dolly's en kranen.

Naar Egripment Website

AFN Member Audio Depot

AudioDepot Broadcast & Recording Equipment is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige apparatuur voor de registratie en uitzending van muziekevenementen en -programma’s. Wij hebben de beschikking over vier Audio Outside Broadcast trucks en een Flightpack-set, alsmede verhuur van gespecialiseerde audioapparatuur. Onze primaire focus ligt in de hechte samenwerking met AV productie en facilitaire bedrijven: “Geef de beste technici het gereedschap dat ze nodig hebben”. Wij zijn kind aan huis in televisiestudio’s en op de internationale podia.

Website in ontwikkeling

AFN Member Walk in The Park

Walk In The Park is een compacte, maar zeer complete en innovatieve leverancier van meercamera-faciliteiten, crew, montage en vormgeving. We werken vanuit een sterke inhoudelijke visie en zijn gefocust om het verhaal zo dynamisch mogelijk te vertellen. Onze creatieve media oplossingen ondersteunen producties en live televisie.

Naar Walk In The Park Website

AFN Member Eventec

Eventec heeft zich gespecialiseerd in totaalverhuur en verkoop voor de entertainmentbranche. We nemen u een hoop werk uit handen met ons brede aanbod op het gebied van techniek en facilitaire ondersteuning tijdens uw evenement of televisieproductie. Wij werken voor grote live shows, maar ook voor intieme studio producties. Wij vinden het belangrijk mee te gaan met de trends en ontwikkelingen om onze klanten de beste producten en diensten te kunnen bieden. 


Naar Eventec Website

AFN Member Bymoby

Wij zijn een full service facilitair broadcast partner en ontzorgen volledig op het gebied van camera registraties, livestreams en audiovisuele ondersteuning. Vanuit onze instapklare talkshow en greenscreen studio’s in Hilversum en vanaf elke gewenste evenementlocatie voor sportwedstrijden, webinars, concerten, demonstraties en talkshows. We kunnen een hybride opstelling creëren content publiceren naar verschillende platformen zoals broadcast, streaming en social media.

Naar Bymoby Website

AFN Member Hoens Creative

Met meer dan 25 jaar kennis en ervaring zijn wij een gespecialiseerde factor binnen de mediabranche. Wij staan elke dag klaar om iets te creëren wat nog niet eerder is gemaakt. Al onze operationele mensen zijn breed inzetbaar en beheersen hun ambacht op een hoog niveau. Daarnaast zijn onze mensen op de planning en uitgifte intern opgeleid door ons management team met jarenlange ervaring op de werkvloer. Geen shot is onmogelijk, alles draait om perfectie in beeld en audio.

Naar Hoens Website

AFN Member VideoBrix

VideobriX houdt zich als facilitair mediabedrijf bezig met het vastleggen en live uitzenden van audiovisuele producties. Met onze innovatieve oplossingen faciliteren wij creativiteit. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken staan we garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een hoge mate van efficiëntie. Met ons vaste team van gedreven, professionele technici en een uitgebreide groep freelancers uit de omroepwereld, faciliteren wij van concert- en theaterregistratie tot TV programma en van (interactive) webcast tot congres en evenement.

Naar Videobrix Website

AFN Member Allus

Allus levert full-service faciliteiten op het gebied van televisie- en mediaproducties. Met onze bevlogen vakmensen en moderne faciliteiten bieden wij hoogwaardig maatwerk in onder andere sport, evenementen en talkshows. Met onze regiewagens, losse regiesets en jarenlange ervaring zijn wij een betrokken en flexibele partner. Allus biedt alle technische faciliteiten voor het produceren van (tv-)uitzendingen, livestreams en LED-registraties. Van verschillende compacte Portable Production Units voor kleinere producties of moeilijk bereikbare locaties, tot multifunctionele regiewagens voor meercameraregistraties van evenementen.

Naar Allius Website

AFN Member 3 Sat Europe

2 SAT Europe is een bedrijf gespecialiseerd in professionele satellietverbindingen over de gehele wereld en vanaf elke locatie. Wij brengen deze satellietverbindingen tot stand voor sport evenementen, politieke gebeurtenissen, webcast en andere projecten. U vindt ons oa bij UEFA voetbal-, hockey-, atletiek-, mountainbike- en schaatswedstrijden, maar ook bij een NAVO-top of verkiezingen en G7 bijeenkomsten in binnen en buitenland. Wij zijn inzetbaar waar U maar wilt. Daar waar beelden “live” vandaan moeten worden uitgezonden, daar vindt u onze gele wagens.

Naar 2 Sat Europe Website


Lid worden?

AFN